Lørdag var der kamp igen 48 timer efter den uafgjorte kamp Torsdag mod Hammel , vi var til dagens kamp ramt af afbud af flere spillere , Casper skriver er skadet , Aleksander og Mads M var til Karneval i Aalborg , Derudover var Mads Langberg ikke med da han er tildelt 2 spilledages karentæne og derfor også er ude næste fredag mod Ulstrup derudover var der mange af de stærke spillere fra andet holdet der meldte fra til kampen da de var forhindret på grund af karneval ,camping, og fritidsjob , så vi var virkelig ramt men vi kom alligevel til Langå med 13 spillere og alle 13 leverede en flot indsats i kampen , Der var i dagens kamp serie 3 debut til Mathias Andreasen og for første gang i år var Peter Karmark med og begge spillere gjorde det godt i kampen idag , og netop dette er endnu et bevis på at det er supervigtigt at alle spillerne i senior afd holder jer klar via træningen og er klar til at hjælpe når der er skader og afbud på de 3 hold, det gælder for alle der ikke lige pt er på første holdet at i tror på at i er gode nok til at være med , måske pt ikke fast hver gang men træn nu fast og hold jer klar , dagens kamp var endnu et bevis på at der er masser af spillere i Purhus IF med potentiale så med få uger tilbage af foråret så håber jeg der dukker rigtig mange spillere op til træning i de næste uger så vi kan slutte foråret af med rigtig mange spillere der vil dette her ,
Nu til kampen : Første halvleg mod Langå som ligger nummer 1 i rækken , og smider få point på deres vej tilbage til serie 2 , i første halvleg var det os der der havde de største chancer og burde have ført med 2-1 eller 3-1 ved halvleg , samtidig syntes jeg at det var os der spillede det flotteste fodbold , Langå spiller lidt mere fysisk , og havde i dagens kamp held til via mange frisprk på vores bane halvdel at trække tempoet ud af kampen ved at bruge lang til på deres død bolde mm , så ved halvleg var det Langå der kunne være mere tilfredse med 0-0 ,
anden halvleg : efter ca 10 min spil kommer Langå foran 1-0 en langå spiller der ikke bliver fløjtet off-side går til baglinien og bliver kantet til staffespark som Svenne Poulsen scorrer på , men allerede få min senere får vi udlignet ved Christian Kjeldsen med et af de flotteste mål han har scoret i foråret , Christian har virkelig fået gang i scorringerne og den arbejds indsats som gør at han virkelig viser hans talent. Men desværre gik der kun 5 min før vi ved et indlæg har et par spillere der går på samme bold og støder sammen og bolden får vi derved ikke et clearet og en Langå spiller kan score til 2-1.
Resten af kampen forsøgte vi men desværre kunne vi ikke fremtvinge en scoring men vi tilspillede os flere store chancer og med lidt held havde vi fået point igen idag ,
Så en knebent nederlag til Langå hvor vi syntes vi fortjente mere , vi var så tæt på og skulle have scorret på vores chancer idag . så havde vi stået med de 3 point , men i skal have ros, i gør det godt lige nu , i arbejder stenhårdt og fokuseret i alle kampe og virkelig som et hold , så i er så tæt på lige nu ,vi har i dette forår ikke mødt nogen hold vi ikke kan slå og når vi får bare lidt mere rutine så er i gode nok til at gå efter sejren i hver kamp , i lægger på lige nu ! og der ligger i de sidste 3 kampe flere point og venter hvis vi fortsætter med denne holdånd , fokus og igen stor arbejds indsats , så drenge forsat god week-end og få hvilet ud efter de 2 hårde kampe , men klap jer selv på skulderen , indsatsen er godkendt , selvom vi kun fik et enkelt point tmed fra de 2 kame hvis man har set kampene så ved i hvor tæt på holdet var for flere point god søndag