Lørdag eftermiddag var de konge blå et smut på Hvam stadion for at møde hjemmeholdet KVIK. Lad det være sagt med det samme, der blev ikke uddelt nogen skønhedspris denne lørdag eftermiddag.

Kampen startede meget lige, men som første halvleg skred frem stod det klart at der virkelig skulle arbejdes for at få point med hjem til Asferg. Det var et hjemmehold som var meget stærkere end det hold KVIK stillede med i første kamp hvor man tabte 1-6 til Kongerslev. Og selv om PIF havde den kraftige vind i ryggen gennem de første 45 min. var det KVIK holdet som fik lagt et godt pres mod PIF forsvaret, de blev dog kun farlig på dødbold. Selv om vi var under pres lykkes det os stadig at til spille os chancer, men skarpheden manglede desværre. Efter 25 min. brændte det for alvor på hos de konge blå, hvor Martin Høgh redder på stregen efter endnu et giftigt hjørnespark fra hjemmeholdet. Vi holdet heldigvis stand til pausen, hvor vi fik snakket tingene igennem.

Det var også et helt andet PIF hold som kom på banen til 2 halvleg, vi fik virkelig spillet bolden godt rundt i egen rækker og var gode til at gen presse, gevinsten af den god start kom allerede efter 1 min. hvor Vangsted flot erobrer bolden og sender Langberg afsted som meget resolut afsluttet og så er de konge blå pludselig foran 1-0. Det gav håb om en bedre 2 halvleg, men KVIK ville det anderledes og fik igen lagt et godt pres på os, til forskel fra de første 45 min. så begyndte de også at skabe chancer i spillet, men endnu en gang stod vi godt og solidt i vores forsvarskæde og de gange KVIK kom igennem var Rasmus Høgh sikkerheden selv i målet. Som i første halvleg kommer vi også frem til chancer selv om vi er presset, men efter 65 min. dukker Graver op på bagerste stolpe og ud af ingenting bringer han os foran 2-0. Denne scorring gav lidt mere ro og vi fik igen spillet bolden godt rundt og holder hjemmeholdet fra chancer, men efter 75 min. bliver Graver præsenteret for det gulekort og måtte ud og køle af i 10. min. Det betød at KVIK fik lidt mere tror på at de kunne komme tilbage i kampen, men igen var Høgh’en i målet vågen og tog godt fra sig. Efter 82 min. havde vi muligheden for at lukke kampen, da dommeren pegede på pletten efter Langberg var blevet nedlagt i feltet, men desværre brændte Pind det efterfølgende straffe. Kort efter kom Graver tilbage på banen og han tog hævn for det gulekort ved at lave sit andet mål og bringe os foran 3-0.

Som skrevet tidligere var det ikke nogen køn forestilling og ikke den bedste kamp vi har spillet, men jeg vil gerne roser spillerne for en rigtig flot fight og at vi står sammen som et hold. Så selv på en dårlig dag lykkes det os at få 3 point med hjem i tasken.

Kampensspiller: Benne

Kampensfighter: Rasmus Høgh.