Lørdag var der dømt ægte topopgør på Asferg Park, vejeret var perfekt og banen bliver svær at finde ret meget bedre, alt var klar til at tage i mod Hobro IK. Hobro IK havde til dagens opgør valgt at stille i en udsevanlig stærk opstilling med ikke mindre end 5 spillere som i dette forår har spillet flere kampe på deres DS hold, så det var noget af en opgave der stod på menuen for de Konge Blå denne lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet lod sig på ingen måde skræmme af dagens udfordring og startede som lyn og torden, allerede efter 15 ske. spil havde Nielsen kampens første store chance men desværre kom Hobro målmanden i vejen. inden stadionuret havde rundet 5 min havde vi endnu en stor mulighed for at bringe os foran, denne gang var det Langberg som manglede den sidste skarphed. Efter 8 min. bliver vi fanget lidt i en hurtig Hobro omstilling, men der bliver løbet godt tilbage og alt ser ud til at være under kontrol, men på en løs tværpasning går Gaffel og Høghen i kassen fejl af hinanden og Gaffel laver et meget uheldigt selvmål og så var den gode start forvandlet en føring til gæsterne i stedet for en 2-0 føring til PIF. I den næste periode bølgede spillet frem og tilbage uden der kom de helt store chancer. Der blev i denne periode spillet rigtigt flot fodbold, hvor vi var gode til at holde bolden i egne rækker hvilket var vigtig da Hobro meget gerne ville spille på omstillinger og lange bolde. De gode spil udløste desværre ikke den udligning som spillerne virkelig havde fortjent, selv om mulighederne var der, men vi måtte gå til pause nede med et enkelt mål, selv om de første 45 min. var noget af det bedste vi havde leveret i denne sæson.

Hvor første halvleg havde bølget en dele frem og tilbage, blev anden halvleg styret mere af gæsterne uden de kom til de helt store chancer. De gav os ikke den samme ro og plads i vores opspil, hvilket tvang os til at sparke flere lange bolde end vi ønskede. Midt i halvlegen kom gæsterne frem til deres største chance i kampen, men Høghen var på sin plads i målet og reddede flot. Kort efter var De Konge Blå på spil i gæsternes ende, hvor Lnagberg opfangede en meget dårlig igangsætning fra Hobro målmanden, Langberg fik og fintet målmanden, men afslutningen manglede endnu en gang kvalitet. Efter 70 min. opfanger vi igen bolden på Hobros banehalvdel, her tager Andreas sagen i egen hånd og med et flot langskud bringer han balance i regnskabet. Dette giver PIF troen på mere men 1-1 holder desværre ikke længe, efter 78 min. får Hobro et hjørnespark, disse havde de været farlige på igennem hele kampen, på dette hjørne lykkes det for gæsterne at bringe sig på 2-1, hvilket to pusten fra hjemmeholdet, der i samme moment måtte sætte Gaffel i kassen da Høgh måtte udgå med hvad der ligner en fiberspringning. De sidste 10 – 12 min bliver noget roddet og vi kommer ikke rigtig tæt på en udligning, og vi måtte derfor indkassere årets første nederlag.

Efter kampen snakkede vi om at det selvfølgelig altid er træls at tabe, men det er ikke nogen skam at tabe til et godt hold, hvilket vi på dagen må sige Hobro var, men vi spillede bestemt med og var på ingen måde langt fra at tage point, så der skal lyde er stor ros til samtlige spillere på holdet. Resultatet betyder at der nu er 4 hold i kredsen der har 13 point efter de første 5 kampe, så er der et hul ned til Hadsund med 9, herefter ligger Ø. Hornum med 4, Kongerslev med 3 og KVIK med 1 point. Næste opgave for De Konge Blå er allerede tirsdag hvor vi deltager i pokalturnering, her får vi besøg ag Helsted Fremad som også spiller serie 3. Næste weekend står den igen på et topopgør når PIF gæster Hersom Bjerggrav som også har 13 point.

Kampinfo:

8 min. 0-1

70 min. 1-1 Andreas Madsen