Bordtennis afdelingen har i den forløbne sæson haft 3 seniorhold med i turneringen. Serie 3 ligger på en 1. plads og har sikret oprykning til serie 2. Serie 4 holdet ligger  andensidst og slutter formodentlig på denne plads. Serie 5 ligger for øjeblikket på en delt andenplads og mangler kun kampen mod det hold, som de deler anden pladsen med.

I ungdomsafdelingen havde vi 2 hold med i første halvdel. Puslinge vandt deres række og yngre drenge blev nr. 3. I anden turneringshalvdel har vi 4 hold med. Puslinge og yngre drenge har vundet deres række og skal spille om de jydske holdmesterskaber den 9. marts. Drenge mester blev nr. 3 og drenge serie 2 endte sidst.

Ved Landsdelsmesterskaberne der blev afholdt den 3. februar havde vi 9 ungdoms- og 7 senior/oldie spillere med. Det resulterede i 6 guldmedaljer – 1 sølvmedalje og 1 bronzemedalje. Lucas Madsen vandt minipuslinge E – Christian Nørgaard blev nr. 2 i drenge D og David Madsen blev nr. 3 i yngre drenge E. Christian Nørgaard og Dan Hvid vandt drenge C double. Erik Bjerre fik guld i veteran D. Derudover fik følgende par guld i double: Ejnar Jespersen/Erik Bjerre – John Herlev/Iwan Høeg og Kjeld Langberg/Hans Mikkelstrup.

Derudover har flere og vore medlemmer deltaget i stævner med succes og flere gode resultater.

Næste store opgave bliver Landsmesterskaberne i Vejen 5 – 7 april og vi håber på stor deltagelse.