Efter et fantastisk første år i fitness afdelingen, glæder instruktører og bestyrelsen sig rigtig meget til efteråret, hvor endnu en sæson skydes i gang. Medlemsantallet har stille og roligt vokset det sidste år, og ligeledes har tilbuddene i afdelingen. Ved årsskiftede startede afdelingen sine første fitnesshold op, og hen over foråret er der kommet flere til. Til september starter sæsonen igen, og successen fra forårets fitnesshold tages med videre. Derudover har afdelingen ligeledes arbejdet med at lave et samlet kontingent, hvor brugeren har mulighed for både at træne frit i fitness centeret, samt gå til alle de holdtræninger, som de gerne vil. Indtil videre har afdelingen følgende fitness hold på programmet til september (nærmere program kommer senere):

Afdelingen har forsøgt at favne bredt, og har derfor både hold for børn (Børnefitness), unge (Teenfitness), kvinder (Stram op og Cirkeltræning), mænd (Mixholdene; Pump og Indoor cycling) og ældre (Formiddagsfitness). Afdelingen har i øjeblikket kun mixhold til mændene, men drømmer om bl.a. at starte cirkeltræning kun for mænd op.

Når vi snakket om drømme
Drømmene om nye hold og tiltag mangler de ikke i afdelingen, men hænder derimod kan man aldrig få nok af i foreningslivet. Afdelingen kunne bl.a. godt bruge en ekstra hånd til holdene Stram op og/eller Pump (Bodyfit), som begge er styrketræningshold. Forskellen på de to hold er vægten øvelserne udfører med, samt antal gentagelser. Er styrketræning ikke dig – men du vil stadig gerne give en hånd med, så tøv ikke! Afdelingen opfordre generelt alle interesserede til at give lyd fra sig, enten hvis de går med en instruktørdrøm i maven, eller bare gerne vil give en hånd med i foreningsafdelingen. Foreningen finansierer kurser til deres instruktører, og man vil derfor, ved deltagelse i denne afdeling, få rig mulighed ikke kun for at udvikle afdelingen, men ligeledes ens egne kompetencer.

Har du lyst til at give en hånd med, kontakt Udviklingskoordinator Nikoline Elling på mail nikolineelling@hotmail.com, eller mobil 25 62 22 60. Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte hende, hvis du har ideer, kommentar eller spørgsmål til afdelingen.