E-sport Infomøde d. 21. august i Træningshuset i Asferg

Fra september 2018 kan du gå til E-sport, i Træningshuset i Asferg. Afdelingen etableres og opstartes i samarbejde med Asferg og Fårup Skole, og vil være en integreret del af de øvrige foreningsaktiviteter. Målet med E-sportsafdelingen er at lade de unge blive en del af et fællesskab, og kombinere E-sport med fysisk træning.

Infomøde d. 21. august
Hvis du har lyst til at vide mere om PIF E-sport, så afholdes der infomøde d.21. august kl.17.00-19.00 i spejlsalen i Træningshuset i Asferg. Her vil projektet præsenteres, og du vil få mulighed for at se lokalet. Vi vil tage en snak om hvad E-sport er, og hvordan PIF har tænkt sig at køre det.

Vi vil på mødet tale om:
– Hvad er E-sport
– PIF E-sport: Hvordan bliver det
– Hvad får man ud af E-sport
– Hvad skal vi spille og hvad går spillene ud på
– Præsentation af instruktørerne
– Tilmelding
– Fremvisning af lokalet

Vi står også klar til at hjælpe dig med tilmeldingen, så du allerede samme dag kan melde dig til E-sport!
Tilmeldingen åbnes først den 21. august, og det er først til mølle på holdene.

Det er gratis at deltage på infomødet, dog skal man forinden have tilmeldt sig til Nadia Fuks på mail: nadia@traeningshuset.dk

Hvad, hvor og hvornår?
E-sport starter op til september, i Træningshuset i Asferg. Der bliver investeret i 10 faste maskiner, som skal bruges til at spille CS:GO og PUBG. PIF E-sport bliver opdelt i 2 aldersgrupper: 4.-6. klasse og 7.-9. klasse. Vi glæder os til at åbne dørene for E-sport, og håber i vil tage godt imod det.

Vil du være med til at forme PIFs E-sports afdeling?
Så kontakt Adm. Medarbejder Nadia Fuks på tlf. 81440530 eller på mail: nadia@traeningshuset.dk