Hej allesammen!
Mit navn er Christina og jeg er det nyeste skud på stammen her i Purhus Idrætsforening. Jeg er uddannet cand.mag. i Kommunikation og er her for at hjælpe Nikoline Elling med forskellige kommunikations- og PR-opgaver. Som alle her i foreningen er jeg her på frivillig basis og vil være i Træningshuset cirka én gang i ugen. Jeg hjælper med ting som plakater, hjemmesideopdatering, sociale medier og andre ad hoc-opgaver. 

Jeg færdiggjorde min kandidat på Aalborg Universitet i august. Sideløbende med mit studie har jeg bl.a. arbejdet i Aalborg Kommune, hvor jeg har stået for udarbejdelsen af forskelling informations- og PR-materiale, websupport og -redigering og meget andet. Jeg har desuden lavet frivilligt arbejde i mange år – bl.a. Studentersamfundet på Aalborg Universitet, UNGKOM Nordjylland og Amagerland Gymnastikforening. 

Jeg startede selv med at lave gymnastik for mere end 20 år siden i Amagerland Gymnastikforening og har siden undervist i springgymnastik i ca. 10 år, mens jeg har siddet i bestyrelsen som foreningens sekretær i ca. 8 år. Jeg kommer fra en forening som mere eller mindre udelukkende tilbyder springgymnastik. Derfor er det dejligt at kommer her til PIF, som har bredt sig ud til forskellige idrætsgrene – fx fodbold, gymnastik, fitness og meget, meget andet. Jeg har set med fra sidelinjen et par uger nu og glæder mig til at lære foreningen og medlemmerne endnu bedre at kende. Jeg sidder sammen med Nikoline inde på hendes ‘kontor’ (mødelokalet i Træningshuset i Asferg). Kom endelig forbi og sig “Hej”, hvis I er i huset.

De bedste hilsner
Christina G. Ladefoged