Brænder du for springgymnastik og børns udvikling? så er du måske vores nye instruktør!

Pr. næste sæson 2015/2016 står Purhus Idrætsforening og mangler en hjælpende hånd på tre forskellige hold. Foreningen har base i Træningshuset Asferg, som danner nogle fantastiske rammer for børn og unges udvikling inden for gymnastik. Vi er en forening med et rigtig godt sammen hold, og du vil derfor som ny instruktør, blive hjulpet i gang af andre instruktører, hjælper, eller bestyrelsesmedlemmer fra foreningen.

Som instruktør vil du få en trænerpakke bestående af træningstøj og muligheden for at tage relevante kurser på foreningens regning. Vi afholder ligeledes arrangementer i løbet af året specielt for dig som instruktør og derudover har vi i år valgt at indfører godtgørelse for instruktører under 25 år.

Men tilbage til det som det virkelig handler om – Børnene!
Dette er disse hold som vi mangler instruktører på:

SEJE POWER PIGER:
På Seje power piger eftersøges en springgymnastik instruktør, som vil se frem til at arbejde med piger i 2.-4. klasse. En erfaren rytmeinstruktør er tilknyttet holdet, som har været i foreningen de sidste par år. Derudover er der to kompetente hjælpeinstruktører, men der mangler en instruktør som vil stå for springdelen. Er du interesseret, men føler du har brug for opfriskning af dine kompetencer inden for springgymnastik, giver foreningen springkursusser, som vi vil booke dig på hurtigst muligt, så du føler dig rustet til at have holdet.

ACTIONDRENGENE / SEJE SPRING KNEITHER:
Actiondrengene er et af de to drengehold, som foreningen har. Det er et hold for drenge i alderen 5 år og op til 1. klasse. På dette hold er en erfaring springinstruktør samt et par hjælper tilknyttet, men de mange drenge på holdet gør, at der er brug for en ekstra hold. Så er du til fart, udfordringer og rigtig drengestreger, er dette lige et hold for dig.
Tænker du, at et drengehold er lige noget for dig, men at aldersgruppen på Actiondrengene lige er små nok, så har vi ligeledes Seje Springkneiter i aldersgruppen 2.-4. klasse. Her kan ligeledes godt bruges en ekstra hånd.

FORÆLDRE / BARN:
Brænder du får at arbejde med de helt små børn, er forældre / barn holdet måske lige noget for dig. Dette er et hold for de 1-3 årige, som har taget deres mor eller far med til gymnastik træning. På holdet er der er fokus på børnenes grov og fin motorik, sanglege, og udfordringer på redskabsbaner. Vi har rigtig gode erfaringer med at forældrene på de tidligere hold, har været god til at hjælpe til bl.a. med oprydning og derudover er der indtil videre fundet en hjælpeinstruktør til at hjælpe på holdet. Men der mangler stadig 1-2 instruktører til at tage overblikket i træningerne.

Hvis det ovenstående vækker nogen interesse hos dig, så kontakt venligst Karina Pedersen på telefon 24 60 24 09.