Lørdag d. 5.4.14 blev dagen hvor de kongeblå fra PIF igen kunne sætte 3 point ind på kontoen, dette sket på hjemmebane mod et godt spillende Hadsund hold, som blev sendt hjem med et 3-0 nederlag.

Det var gæsterne som kom bedst fra start og fik tilkæmpet sig en håndfuld hjørnespark, hvor de var meget farlige. Men stille og roligt fik vi kæmpet os ind i kampen og selv om banen var meget dårlig fik vi alligevel spillet os igennem til muligheder, dog uden at blive rigtig farlig. Efter 25 min. kom vi frem til den første rigtige mulighed efter flot opspil, som sluttede af med en flot frispilning fra Simon Graversen til den netop indstiftede  Mathias Nilsen, men han fik desværre ikke ramt bolden ordentligt. Få minutter efter var rollerne bytte om, hvor Nielsen stikker Graversen i dybden med en genial aflevering som Graver omsætter til mål. I de efterfølgende minutter forsætter PIF med at presse Hadsund holdet i bund og efter 41 min. bringer Langberg de kongeblå på 2-0.

Efter pausen er det igen Hadsund som starter bedst og efter få min. er de tæt på en reducering. Men som i første halvleg arbejder vi os igen ind i kampen dog uden at blive rigtig farlig, men gæsterne har endnu ikke mistet troen på point og kommer frem til et par store muligheder, men en vågen Høgh i kassen og en uskarp Hadsund angriber gør at vi kan lukke kampen efter 75 min. hvor Graver med din 2. scorring lukker kampen til 3-0. Herefter mister Hadsund holdet troen og vi er tættere på 4-0 end de er på en reducering.

Alt i alt en godkendt præmiere kamp på en svær bane og mod en ganske udemærket modstander, der er ingen tvivl om at Hadsund nok skal få samlet point nok sammen til at placere sig midt i rækken. For vores eget vedkommende er jeg sikker på at vi stadig vil udvikle vires spil, men det var skønt at se spilleren kæmpe for hinanden og som et hold. Så det er vigtigt at vi forsætter det hårde arbejde på træningsbanen, så er jeg sikker på der ligger mange point og venter på PIF.

Kampensspiller: Simon Graversen Kampensfighter: Mads Tvede