Glæd jer til hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger Hobro d.21 April kl.15.00. Gennem de sidste par måneder har ”superbørnene” trænet intensivt på en masse nye numre til forestillingen, som bliver en kanon oplevelse for hele familien!

Flying Superkids startede i 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen. I dag er de stadig flagskibet i en traditionel almennyttig gymnastikforening. Men de er også et “eksport-hit”, som har eksponeret dansk gymnastiktradition i over 35 lande.

Flying Superkids optræder med et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo. ”Superbørnene” elsker at optræde, og det kan virkelig ses, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

Gennem Purhus Idrætsforening, kan du få 15% rabat på dine billetter til Flying Superkids. For at få rabatkoden, bedes du kontakte foreningen på: Nadia@traeningshuset.dk

Sådan indløser du din rabatkode:

 1. Gå ind på www.flyingsuperkids.dk
  2. Tryk på billetter
  3. Vælg den ønskede forestilling
  4. Tryk ”Find billetter”
  5. Ved valg af antal billetter, tryk på ”indløs rabatkode” og indtast din kode i feltet
  6. Tryk herefter på ”indløs”

Siden siger nu ”Rabatkode er gyldig. Billettyperne er opdateret”. Herefter genindlæses siden, og billetpriserne er nu rettet 😊

Billetter kan købes online på: www.flyingsuperkids.com