Fitness Abonnement uden holdtræning

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have muligheden for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 5-22.30.

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftale en tid hvor i kan mødes.

Der er en fast instruktør i centeret hver torsdag kl. 17:30-18:30

Pris 150 kr. pr. måned
Tilmeld dig her

 

Fitness abonnement med holdtilmelding

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have mulighed for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 5.00-22.30. Med dette abonnement har man ligeledes muligheden for at benytte alle foreningens fitnesshold (se udvalget af hold længere nede). Disse hold booker man online en plads på pr. gang.

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime i fitnesscenteret, eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftal en tid hvor i kan mødes.

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på et af fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer.

 

Der er en fast instruktør i centeret hver torsdag kl. 17:30-18:30

Pris 170 kr. pr. måned
Tilmeld dig her

 

Fitnesshold uden adgang til fitnesscenteret

Det er muligt at tilmelde sig nogle af PIFs fitnesshold, uden man behøver at betal for adgang til fitnesscenteret. Man tilmelder sig holdene enkeltvis, og så har man en fast plads på holdet hver uge.

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer.

Prisen varier fra hold til afhængig af hvor lang en sæson og tid pr. træning. Se priserne under tilmeldingen.
Tilmeld dig her

 

Ungdomsfitness 12-15 år

Ungdomsfitness er et fitnessabonnement for unge i alderen 12-15 år, som gerne vil have muligheden for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for åbningstiden kl. 5-22.30

For at sikre korrekt brug af fitnesscenteret og maskinerne, SKAL alle unge som er tilmeldt ungdomsfitness have en introtime med en af fitnessinstruktørerne i centeret.

Desuden SKAL alle unge være ifølge med en voksen (over 18 år) når der trænes i fitnesscenteret. Det vil desuden være muligt at træne i centeret uden en voksen torsdage kl. 17:30-18:30, hvor en instruktør vil være til stede. 

Pris: 140 kr./mdr.

 

Gratis træningsprogram

Når du er tilmeldt et Fitness medlemsskab i Purhus Idrætsforening får du gratis lagt træningsprogrammer.

Ønsker du at få lagt en træningsprogram, eller justeret det du allerede har, kontakter du blot en af fitnessinstruktørerne, og så vil de hjælpe dig videre.