Siden 2003 har Purhus Idrætsforenings fodboldafdeling afholdt fodboldskole i starten af skolernes sommerferie og i år er ingen undtagelse. Fodboldskolen afholdes i år sammen med Gymnastikskolen fra mandag til fredag i uge 27.

Med Træningshuset i Asferg som base kommer de to sommerskoler til at kører sideløbende med fælles måltider, hygge og overnatning fra torsdag til fredag. Derudover er der planlagt at skolerne får besøg i løbet af ugen. På gymnastikskolen kommer en dygtig parkour instruktør på besøg, og skal give deltagerne en smagsprøve på hvad denne idrætsgren indeholder. På Fodboldskolen er det nogle af Rander FCs superliga spillere, som er ugens gæster.

Skolernes placering i samme uge kommer til både at give deltagerne et sammenhold på tværs af idrætterne, men Udviklingskoordinator Nikoline Elling tror ligeledes på et større sammenhold mellem gymnastikinstruktører og fodboldtrænere. ”De to afdelinger er meget forskellige, men vil måske i fremtiden skulle samarbejde endnu mere, hvilket disse skoler er en god start på:” forklare Nikoline.

Skolerne er for børn og unge som enten dyrker idrætten allerede, har gjort det tidligere eller har ingen erfaringer med dem. Purhus Idrætsforening er som forening god til at favne alle, hvilket også vil kunne til udtryk på denne uge. Instruktørerne glæder sig til at udfordre børnene med masser af inspirerende træning samt hygge.

Mere information omkring de to skoler kan findes på Purhus Idrætsforeningshjemmeside.
Fodboldskole: www.purhusif.dk/fodboldskole-2017
Gymnastikskole: www.purhusif.dk/gymnastikskole-2017