Forud for turen til Gistrup 2012 er der endnu engang gået mange forberedelses timer – både fra trænere, ledere og spillere.

Udfordringen med at kunne tilbyde så mange som muligt på deres niveau var en svær kabale at få til at gå op. Der er udvist stor kreativitet fra ledernes side, som fik løst udfordringerne på bedste måde – og mange tak for det.

Der var allerede ved afgang fra Fårup og Asferg en stor grad af spænding hos alle spillere – for nogle var det første gang man skulle af sted uden sine forældre i flere dage og for andre var det spændingen om hvordan det nu ville gå rent sportsligt.

Dette år var indkvarteringen af hele PFU05 gruppen på det gamle rådhus ikke langt fra baneanlægget. Fordelingen af ”unge” og ”gamle” spillere er med til at øge det sociale aspekt på turen, hvilket har en stor vægt på turen.

Med øsende regnvejr den første aften og udsigten til regn torsdag hverken kan eller skal ødelægge humøret for spillere, ledere eller de mange trofaste PFU tilskuere. I hård vind, vinterlig klædt og med masser af varm kaffe fulgte den frofaste skare spillerne rundt på anlægget til alle kampene.

I fint solskinsvejr fredag stod på den årlige tur til Fårup Sommerland.

Lørdag var afgørelsens time for flere hold og trætheden var efterhånden også ved at melde sig hos mange spillere. Uanfægtet gik alle til kampene med krum hals og det var en fornøjelse at se det sammenhold som var på holdene. Netop hele det sociale aspekt og det sammenhold som er i hele gruppen – på tværs af alle holdene og aldre, er unik for turen til Gistrup.

Tak til alle spillere og ledere for en god oplevelse til os tilskuere.

Vi glæder os allerede til næste oplevelse.

Jens G. Larsen

P.S Se billederne under https://www.purhusif.dk/fodbold/billeder/