Fredag aften vat De Kongeblå på besøg i Ø.Hornum. En opgave som jeg på forhånd regnede med ville blive meget svær, hvilket også holdt stik. Det var på ingen måde vores aften, hvilket allerede kom til syne efter 8 min. hvor ellers evige farlige Graver kom alene igennem, men meget symptomatisk for vores aften fik den unge mand ikke kontrol over bolden og chancen blev ikke vekslet til mål. Herefter var det hjemme holdet som satte sig totalt på kampen og skabte flere chancer som enter Høgh’en i kassen tog sig af eller blev brændt. Selv om spillere ihærdigt forsøgte sig var der bare ingen ting som ville lykkes for De Kongeblå, da vi ikke lykkes med vores pasnings spil forsøgte vi os med lange bolde, dette lykkes hellere ikke. Så vi skulle helt hen til 4 min. før pausen før vi skabte chance nr. 2, men hellere ikke her lykkes det at komme på tavlen.

Pausen kom meget passenden og man kunne håbe på at snakken i pausen kunne vende tingene for os, men desværre, spillet blev måske en anelse bedre uden at nå de højder vi tidligere har leveret. Mit i halvlegen blev hjemme holdet ramte af 3 gule kort, det ene mere tyndt end det andet, men vi tog imod med kyshånd. De 20 min. i overtal gav da og De Kongeblå et kæmpe overtal, men et skud på underkanten af overlæggeren fra Jaw og en pæn mulighed af indskiftet Kjeldsen, var det tætteste vi kom et mål i anden halvleg. Da hjemmeholdet blev fuldtallig igen begyndte spillet at bølge lidt mere frem og tilbage, men tiden var ved at rende ud og vi måtte indse at vi for første gang i denne sæson ikke fik 3 point med hjem i tasken.

Selv om man selvfølgelig var skuffet lige efter kampen, var der trods alt lyspunkter og. Vi holdt målet rent endnu en gang og der er i de første 5 kampe kun lavet et mål på os i åbent spil hvilket er meget meget flot. Positivt var også at vi på en skidt aften trods alt fik 1 point. Weekendens andre resultater betød faktisk at vi øgede afstanden ned til nr. 2 i rækken og der venter nu 2 meget spænende kamp de næste to weekender, den første på lørdag hjemme mod Hobro og weekenden efter ude mod Hersom Bjerregrav.

Kampensspiller: Svend & Rasmus Høgh

Kampensfighter: Svend

 

Rene