Mandgag aften stod den på hjemmekamp for serie 3 mod Øster Hornum ( ØH ). Lige netop ØH var det første hold som tidligere på foråret tog point fra De konge blå, så der var dømt revanche, samtidig havde vi chance for at spille os helt ind i kampen om oprykning. Hjemmeholdet lagde også fra land med fuld kræft frem og så sig ikke tilbage. Det ene angreb bølgede ned mod ØH målet og hvert angreb gav en målchance. første gang bolde var i hjemmeholdets felt var efter 9 min. på en tilbagelægning, så endnu ingen fare… Det var virkelig flot fodbold De konge blå leverede og det var bare et spørgsmål om tid før målet måtte komme og ganske rigtigt, efter små 20. min bragte Graver hjemmeholdet foran. Spil og chancer havde dog været til mere, men skarpheden manglede desværre. Efter 25 min. blev vi fanget lidt på mellem hånd og gaffel måtte trække i nødbremsen, men gaffel fik det gjort i en vinkel hvor dommeren ikke så det, den manglende kendelse fik gæsterne til at brokke sig, en enkelt spiller så meget at han fik gult og pause i 10 min. Dette gule kort fik en del indflydelse på resten af halvlegen. I disse 10 min. vågnede ØH op og vi havde svært ved at beholde rytmen i spillet og lavede nogle lette opspil fejl. Kort før ØH blev fuldtallig igen, lykkes det også gæsterne at udligne, men et mål som i min verden aldrig skulle ha været godkendt da ØH angriberen stod offside, men dommeren må ha stået i samme vinkel som ved gaffels nødbremse, for fløjten forblev tavs, til stor undren for hjemmeholdet.
2 halvleg lignede de første 45 min. det var stadig De konge blå som var spilstyrende og skabte målchancer på samlebånd, men ind ville bolden ikke. Som vi nærmede os de 90 min. satsede vi mere og mere for at få de 3 point som vi virkelig havde fortjent, men når man satser giver man også modstanderne mere plads og mulighed for omstillinger, en sådan udnyttede ØH kort før tid og bragte sig meget ufortjent foran 2-1. Dette resultat holdt desværre hjem selv om vi havde mulighederne dybt ind i overtiden.
Selvfølgelig er man skuffet når man taber og man har muligheden for at spille sig helt tæt på en topplacering, men vi er nød til at tage alt det positive med fra kampen og der var meget. Flot spil, jeg har sjældent set et hold skabe så mange store målchancer, et godt bud vil være et sted mellem 10 og 15, samtidig med at vi havde ca. lige så mange hjørnespark, så bortset fra resultatet er der ikke ret meget vi kan være utilfredse med, så drenge I leverede en rigtig flot fodboldkamp og jeg ser frem til de sidste 2 inden den står på sommerferie. Søndag gæster De konge blå Hobro IK og hvis vi ser tilbage på det første opgør tror jeg også dette bliver en flot spillet kamp, sidste kamp spilles hjemme d. 21.6.14 hvor Hersom Bjerregrav kommer på besøg, det kan også blive en god kamp, gæsterne har stadig mulighed for at rykke op, så jeg håber mange vil komme og bakke De konge blå op og sende dem på en vel fortjent sommerferie.