Så er PIF serie 2 gennem halvdelen af efteråret, et efterår hvor holdet spiller i serie 2. Lad det være sagt med det samme, det har været et efterår hvor vi virkelig er blevet sat under pres. Det er desværre blevet til 7 nederlag i 7 kampe. Selv om resultaterne i de flest kampe ser meget voldsomme ud og måske ville signalere at PIF slet ikke har niveau til serie 2, så syntes jeg ikke vi er så langt fra at komme på tavlen med point. Der har kun været hjemmekampen mod Langaa hvor vi tabte 6-0 vi var helt væk, men ellers syntes jeg vi har ydet en god modstand til samtlige hold. Så sent som i udekampen igår mod rækkens tophold og med afstand det bedste hold vi har mødt, levere vi en fremragende indsats. Vi spillede en rigtig flot kamp og var rigtigt godt med i hele første halvleg, men desværre blev vi endnu en gang straffet for at lave en fejl og i de døende minutter af halvlegen kom vi bagud 1-0. En af de store forskelle på serie 3 og serie 2 er at man bliver straffet hårdt selv på de mindste fejl, det var kampen igår et tydeligt tegn på, vi taber 4-0 men 3 af målene kommer efter små personlige fejl, så det er vigtigt at vi får lagt det på hylden. Selv om det ser lidt svært ud, så er det vigtig at få sagt at inden vi går i gang med de sidste 7 kampe, tror jeg stadig på at vi kan overleve i rækken, men det bliver svært og vi skal arbejde meget hårdt for det både til træning og kamp, og det kræver 3 point på hjemmebane lørdag mod Helsted.

Ser vi på hele seniorgruppen i PIF, må vi sige at den positive udvikling vi har været igennem de sidst 20 måneder, forsætter her i efteråret. 4 nye unge spillere er kommet til, så hele seniorgruppen nu har rundet 40 medlemmer hvilket man må sige at være ganske enestående i en klub som vores. Vi har også i efteråret tilmeldt 3 seniorhold. så vi i efteråret spiller i serie 6, 4 & 2. Jeg syntes virkelig det er flot, så stor ros til alle i seniortruppen. Serie 6 og 4 levere rigtig fine resultater og serie 4 er godt med i deres pulje som er en meget stærk pulje, men med hårdt arbejde er jeg ret sikker på at når efteråret er slut at serie 4 har reddet sig en ny sæson i serie 4. I en meget tæt serie 6 pulje ligger PIF halvvejs gennem turneringen placeret midt i rækken, så det er rigtig godt gået.

Som skrevet tidligere venter der os et stort stykke arbejde de sidste uger af sæsonen, så jeg vil opfordre alle til at forsætte det flotte fremmøde til træning, vi får brug for alle mand. Husk hvis I skulle døje med en mindre skade, har vi købt os ind i motionscentret, så må op selv om du er skadet, så er du stadig med i det fantastisk sammenhold der er i truppen. Der skal selvfølgelig stor ros til samtlige spillere i truppen, men det er vigtig for mig også at rose Karsten, Kim, Alex og Mogens for det store arbejde I ligger i klubben.