Fredag aften skulle DE KONGE BLÅ bygge videre på den resultatmæssige gode sæsonstart holdet fik sidste weekend hjemme mod FSI. Dette skulle ske på udebane mod Kristrup, et hold som vi tabte til for 14 dage siden, der var dog mange ændringe på begge hold i forhold til denne kamp. Efter en meget fin indsats tog vi fra Kristrup med det ene point efter 2-2, et resultat vi kan være godt tilfreds med når vi ser tilbage på kampen. Lige efter kampen syntes jeg man kunne spore en lille smule skuffelse på spillerne, men jeg syntes bestem ikke der er grund til at være skuffet. Vi levere gennem alle 90 min. en super flot indsats både spilmæssigt og indstillingsmæssigt, vi har snakket meget om her i opstarten af vi skal stå sammen som hold og det skal jeg lige love for at vi gjorde, alle var villig til at arbejde for hele holdet, løbe de ekstra meter som er så vigtig, så alt i alt en rigtig flot kamp af DE KONGE BLÅ, som lover godt for de næste kampe.

Det var et rigtigt godt Kristrup hold vi var oppe i mod, men vi kom rigtig godt fra start og sad på meget af spillet, der var også optræk til chancer, men skarpheden i den sidste aflevering manglede desværre i den indledene fase. Stille og roligt kom der mere kvalitet i pasningerne hvilket også betød at vi kom nærmere hjemmeholdets mål, tættes på kom Graversen i midten af halvlegen efter et flot opspil var Greversen pludselig fri foran Kristrup målet, men desværre strøg afslutningen tæt forbi. Hejmmeholdet spillede i de første 45 min. meget enkelt med lange afleveringer mod deres store angriber, men vi havde godt styr på ham og holdte Kristrup fra de store chancer. Selv om vi kom under et meget større pres end i den første kamp lykkes det os flot at spille os ud af deres pres. En intens første halvleg sluttede uden mål og spillerne gik til en fortjent pause.

Straks fra anden halvleg start lagede vi igen pres på hjemmeholdet og det begyndte at lugte lidt af et førringsmål til DE KONGE BLÅ, dette førringsmål kom efter ca. 15 min. af 2. halvleg hvor der blev spillet flot op midt i banen og Nilsen afdriblede hjemmeholdets målmand hvorefter han sikkert sparkede bolden i nettet, til stor jubel blandet de mange medrejsende PIF-FAN, som iøvrigt var blevet frarøvet kr. 20.- ved indgangen, noget jeg ALDRIG har oplevet til en serie 3 kamp og slet ikke når det er klubbens 2. hold, nå dette var lige et surt opstød. Efter førringen blev kampen endnu mere intens og hjemmeholdet lagde deres spil om og begyndte at spille mere fodbold, hvilket gjorde dem farligere og de kom da også tættere på vores mål, bl.a på et langskud som ramte stolpen. Efter ca. 25 min kom udligningen fra hjemmeholdet, som satte fart på i deres højre side og efter et knivskarpt indlæg blev bolden sparket hårdt ind på 1. stople. Denne udligning gav hjemmeholdet endnu mere gejst, men kort tid efter tog vi luften ud af Kristrup-ballonen, da vi på et flot frispark bragte os foran med 2-1 på mål af Langberg efter et genialt oplæg fra Pind, aftens detalje på Kristrup stadion. Desværre lykkes det os ikke at holde det sidste stykke hjem og med et lille kvarter igen lykkes det hjemmeholdet at udligne efter et tungt pres, hvor vi desværre ikke får ryddet ordentligt op efter et indkast. Så efter 90 min. intens og flot fodbold endte kampen 2-2 og som jeg sagde i starten kan vi være meget tilfredse, for jeg er ret sikker på at Kristrup er et af de hold som vil kæmpe med om den ene plads som giver adgang til serie 2. Jeg er meget tilfreds med den måde vi får point med hjem på, flot spil og så den vilje vi ligger for dag, det sammenhold der er i truppen vil give os mange point igennem efteråret. Næste opgave for DE KONGE BLÅ er allerede på onsdag hvor Valsgård kommer en tur forbi Asferg stadion, Valsgård som har lagt fra land med 2 sejre efter oprykningen fra serie 4, så der venter endnu en svær kamp for DE KONGE BLÅ.

Til sidst vil jeg gerne takke alle dem som havde taget turen til Kristrup for at bakke holdet op, det er en sand fornøjelse og hvis opbakningen fra de 2 første kampe forsætter er jeg ikke i tvivl om at drengene på holdet vil betale tilbage med flot spil og forhåbentlig mange flere point, håber vi ses onsdag kl. 19.00 på Asferg stadion.

Kampensspiller: Langberg

Kampens fighter : Gaffel