Kamilla Mikkelstrup er blevet indstillet til prisen Årets Energibundt, som går til en frivillig holdleder, en frivillig stævnearrangør eller en anden, der med sin særlige indsats gør en forskel for sammenholdet i en lokal idrætsforening.

Det er ikke tilfældigt, når hallen er booket til tiden, fodboldbanerne kridtet op, stævnekørslen arrangeret, og sammenholdet spiller. Det er derimod afhængigt af de mange frivillige energibundter, der hver dag yder en kæmpe indsats i lokale idrætsforeninger landet over.

Kamilla er ingen undtagelse, og faktisk bidrager hun så meget til sammenholdet i Purhus Idrætsforening, at hun er nomineret til prisen Årets Energibundt.

Prisen er stiftet af Danmarks Idrætsforbund og Ørsted og uddeles for sjette år i træk ved DR’s show SPORT 2021, som finder sted den 8. januar 2022. Prisen er stiftet for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeninger i hele Danmark til gavn for både unge og gamle.

Kamilla er indstillet på baggrund af sit store engagement i Purhus IF, hvor hun bidrager til at skabe gode betingelser for lokalmiljøet ved at gøre Purhus IF til en attraktiv forening at være medlem af. Og det er både fedt for Purhus IF og for Asferg/Gassum byer, at det gode foreningsliv bliver sat på Danmarkskortet.

Vi ønsker Kamilla held og lykke i kapløbet om at vinde prisen som Årets Energibundt og en samlet kontantsum på 75.000 kr., som fordeles mellem kandidat og klub.