Purhus Idrætsforening har arbejdet med at lytte til deres medlemmer og deres gode ideer. Udviklingskoordinator Nikoline Elling har derfor bl.a. afsluttet mails til fitnessmedlemmerne med sætningen ”Har du ideer til nye hold, hold dig endelig ikke tilbage – det kunne være at det er din ide, som kunne skabe ny udvikling!”.

Denne sætning satte tanker i gang ved Malene Poulsen, som tidligere havde gået til fitness i Randers, men ønskede at starte i PIF. Malene havde været afholdende i hendes skift, da Purhus Idrætsforening ikke havde et kampsportsligende fitnesshold, lige som ”Body Combat”, som hun gik på inde i Randers. Derfor tog hun kontakt til Nikoline og forslog at foreningen skulle lave et fitnesshold, med inspiration fra ”Body Combat”. Nikoline tog straks Malenes ide til sig, med aftalen om at de sammen kunne udvikle dette nye fitnesshold.

En måned senere er konceptet blevet dannet. Det nye fitnesshold, inspireret fra Body Combat, er kommet til at hedde ”Kick Ass” og skal afprøve for første gang d. 23/03-17 i Træningshuset i Asferg. Malene og Nikoline står forrest som instruktører, en nye rolle for Malene, som hun glæder sig til.

Foreningen har valgt at samle to nye holdtyper på sammen ugedag (Svedig Torsdag) og give alle mulighed for at komme og prøve holdene gratis de første 3 torsdage. Afhængig af tilslutningen til holdet, håber Nikoline på at de to nye holdtyper ”Kick Ass” og ”CirkelCross” kan blive faste ugentlige hold i PIFs fitnessafdelingen.

[gview file=”https://www.purhusif.dk/wp-content/uploads/2017/03/Svedig-Torsdag.pdf”]