Søndag eftermiddag stod der Hobro på programmet for De Konge Blå. Dagen startede dog hjemme i Asferg hvor drengene skulle ha ryddet op i det gamle klubhus, som i disse dage tæller sine sidste dage. Tilbage til kampen i Hobro, en kamp som blev forsinket i små 10 min. da man havde havde store problemer med at fremskaffe to mål som kunne godkendes af dommeren, lad os håbe at man i Hobro får styr på denne lille udfordring inden de kastes for løverne i superligaen… Da kampen endelig blev sat igang var det med Hobro som det mest toneangivende mod et PIF hold som havde svært ved at finde fodfæste, men ganske langsomt fik vi os kæmpet tilbage i kampen og fandt noget af det polleret spil frem som har været vores varemærke gennem det meste af foråret. Selv om vi kom bedre med i kampen kom HIK også frem til chancer, men en velspillende TV i PIF holdet tog sig af de forsøg som var inden for målrammen. Efter 25 min. blev HIK ramt af en 10 min. udvisning og i modsætning til kampen hjemme mod Ø. Hornum satte PIF endnu mere pres på HIK og det pres kunne hjemmeholdet ikke modstå og efter 32 min. bragte Langberg De Konge Blå 1-0 efter en flot stikning i dybden. Kort efter lagde Pind billet ind på årets PIF mål, da han på midten af banen erobrede bolde og efter et enkelt træk lagde at bolde i en blød buen over HIK målmanden som havde bevæget sig lidt for langt ud af sit mål, et mål som viser hvor stort et overblik Pinden besidder. De Konge Blå gik derfor til pause med en 2-0 føring.

 

Hvis vi kom skidt fra start i første havleg, så kom vi meget skidt fra land i anden halvleg, vi formåede på ingen måde at holde fast i bolden de første 5 min. og tror ikke vi havde 3 afleveringer i træk som ramte hinanden og det gjorde så ikke bedre at Tvede efter 5 min. lavede frispark midt på banen som udløste 10. min. pause og så stod den på boxplay, for i de næste 10 min. stod der HIK på det helle uden de dog blev rigtig farlig. Vi overlevede de 10. min. i undertal og da vi igen blev fuldtallig satte vi os igen på kampen og efter 67 min. var det Graver som blev sendt i dybden dog tæt forfuldt at en HIK forsvar og mens de to kæmpen bravt om bolden kom Nielsen forbi og sendte bolden ind i det lange hjørne og 3-0 til De Konge Blå. Herefter gik pusten lidt ud af kampen og spillet bølgede frem og tilbage. Kampens mest dramatiske højdepunkt indtraf efter 72. min. da Jaw blev sendt i dybden og inde i feltet blev nedlagt på ulovlig vis, den eneste som ikke så det sådan var dommeren, istedet for valgte dommeren at viste undertegnede væk da jeg kommenterede en kommentar fra en HIK spiller og ja jeg havde fået en henstilling i første halvleg også for at snakke med en HIK spiller, men jeg havde på intet tidspunkt kommenteret dommerens indsats, så i mine øjne en lidt underlig bortvisning… De sidste 15. min. blev kørt stille og roligt hjem af De Konge Blå, så det endte med en meget fortjent 3-0 sejer til PIF.

Lørdag gælder det så forårets sidste kamp og det sker på hjemmebane ( Gassum Park ) mod Hersom Bjerregrav som pt. ligger i tæt kamp om oprykningen til serie 2 med Hadsund B. Det kan blive en meget spænende kamp da vi kan ha indflydelse på hvilke af de to hold som skal spille serie 2 efter sommerferien. Så vi håber at der møder mange op i Gassum lørdag kl. 13.30.

Kamp Info

32. min. 0-1 Langberg

34. min. 0-2 Pind

67. min. 0-3 Nielsen.

 

Kampensspiller: TV

Kampensfighter: Gaffel

 

Rene