Kære medlem i PIF
Grundet nye Corona restriktioner, vil der fra den 26. oktober 2020, være ændringer når I træner i PIF.
Når I ankommer til træningen i Træningshuset i Asferg og Kultur og Aktivitetshuset i Gassum er der krav om, at der fra på torsdag, den 29. oktober 2020, bæres mundbind af alle over 12 år indendørs. Det gælder når I ankommer til træningen og når i går hjem igen – fra omklædningsrum til træning, skal man ikke anvende mundbind, ligesom mundbind ikke skal bæres under træningen. Gå direkte til den aktivitet I skal og hold øje med, hvor mange der er i det lokale du går ind i. Hold god afstand til hinanden og fortsæt brugen af håndsprit til både voksne og børn.
Omklædningsrum er fortsat åbne og kan bruges under hensyn til de øvrige gældende retningslinjer.
Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder alle vores aktiviteter de næste fire uger. Forbuddet gælder dog ikke for børn og unge under 21 år, her gælder et forsamlingsforbud på 50 personer (inkl. deres ansvarshavende forældre, som er nødvendige for at træningen gennemføres, hvilket er gældende på vores mindste gymnastikhold og babymotorik)
De tidligere retningslinjer er stadig gældende – sørg for god håndhygiejne, hold afstand til hinanden og rengør brugt udstyr efter træning.
Vi beklager de gener dette måtte medføre for alle, vi kan dog glædes over fortsat at kunne holde åbent, bare i begrænset form.
Ved spørgsmål om de nye restriktioner, kan der rettes henvendelse til Trine: trine@traeningshuset.dk eller Karen Marie: karen@traeningshuset.dk.
Vi må stå sammen – hver for sig.
God træning – vel mødt i PIF.