Nyt ansigt i Træningshuset Asferg!

Jeg hedder Nadia og jeg er 25 år, og kommer fra Gassum. Jeg er uddannet sundhedsservicesekretær, og har i forbindelse med min uddannelse været i virksomhedspraktik i Randers Sundhedscenter. I sundhedscenteret arbejdede jeg primært med kalenderstyring og booking, for centerets fysio- og ergoterapeuter, samt råd og vejledning for byens borgere.

Pr. 29/1 2018 vil i kunne møde mig i Træningshuset Asferg, hvor jeg skal fungere som administrativ medarbejder, og arbejde sammen med Nikoline som i alle sammen kender. Jeg kommer til at arbejde med vores facebookside, hjemmeside, pressemeddelelser og andre administrative opgaver.

Jeg sidder også klar til at svare på spørgsmål, jeg vil være til at finde i træningshusets mødelokale – kom endelig ind og hils på 😊

Jeg ser frem til samarbejdet 🙂 
Nadia Fuks