Lørdag den 4. februar drog 18 af PIFs fitnessmedlemmer mod Klarup ved Aalborg, for repræsenteret foreningen under en 12 timers spinningsevent for 3 gang. Målet var at cykle – for børnene.

Eventen var arrangeret at Team Rynkeby Nord (TRN) og alt overskud gik til Børne Cancer Fonden. Der var ca. 270 cykler, og man kunne være op til fire personer pr. cykel.

TRN havde fået fat i nogle af Europas dygtigste spinning instruktører fra såvel ind- som udland, og stemningen var fantastisk! Alle brændte for den gode sags tjeneste, også selvom rumpetten blev lidt øm.

En af deltagerne fortæller begejstret:

”Dagen startede med et rundstykke inden de første sprang i sadlen. Så var der velkomst og lidt info omkring arrangementet, til de der ikke havde prøvet det før. Og så slog vi i gang, og sikke et brag! TRN havde selvfølgelig også allieret sig med nogle af Danmarks bedste indenfor lys og lyd. Der var under hele dagen, små forfriskninger til de, der sad i sadlerne. Det var til tider også nødvendigt, da der virkelig ryger noget energi igennem systemet. Til de der ikke kunne starte dagen i sadlen, var der mulighed for en lille hyggesnak og et godt grin. Derudover var der mulighed for at få en gang massage, eller at få beregnet sin BodyAge. Det sidste, var emne for både stor forundring, glæde og måske også lidt eftertænksomhed… ”

Det var med hjælp fra flere sponsorer, blevet muligt for PIF at deltage med hele syv cykler. Cyklerne var godt besatte fra morgenstunden, og de måtte endda låne flere cykler midt på dagen, da rytterne virkelig brændte for den gode sags tjeneste. Der blev trampet igennem, i alt lige fra tre til seks timer.

Der skal lyde en stor tak til alle rytterne og sponsorerne. Uden dem var det ikke muligt at deltage.

Tak til:

  • Dahse Handel og Transport, Horsens
  • Dahse Fræserservice, Horsens
  • Dan Sweep, Engesvang
  • Råsted VVS
  • Fårup Bilvask
  • Høgfeldt Montage, Asferg