Tirsdag d. 16.6.15 sikrede DE KONGE BLÅ sig oprykningen til serie 2. Oprykningen kom i hus med en sejer på 1-0 over Randers B 1337. Kampen var flyttet til Asferg da banen i Nr. Borup var optaget til anden side.

Inden kampen snakkede viom at nu skulle vi gøre arbejdet færdig og bevare roen, men et godt B1337 hold gav ikke noget ved dørene. De pressede os hårdt over hele banen og det virkede til fler PIF spillere var lidt påvirket af kampens betydning.  Men som halvlegen skred frem fik de unge PIF spillere mere styr på både spil og nerver. Ingen af holdene kom frem til de store chancer, så det var helt lige ved pause tid, et uafgjort resultat ville dog være nok til oprykning. Men efter pausen var der fuldstændig styr på både spil og nerver, vi var gode til at holde fast i bolden så gæsterne virkelig kom ud og løbe. Efter en lille time kom forløsningen for hjemme holdt, Tobias løber flot i rykken på randers forsvaret og sparker flot afleveringen fra Pind i kassen og 1-0 til PIF. Efter førrings målet skubbe gæsterne fler folk frem og satte mere tryk under kedlerne uden de kom frem til de store chancer… DE KONGE BLÅ kom nu heller ikke frem til ret meget mere, men der blev kæmpet af samtlige spille og 1-0 førringen holdt hele vejen hjem og dermed vender PIF tilbage til serie 2 efter sommerferien. Så der skal lyde et KÆMPE STORT tillykke til drengene på holdet, I har virkelig fortjent det. Dog er det vigtigt at vi slutter ordentligt af i den sidste kamp ude mos Alliancen på lørdag.

På lørdag krydser vi også finger for 2 holdet i serie 5, som skal spille ude mod Fjorden. Med en sejer til PIF vil holdet med 90 % sikkerhed sikre sig oprykning til serie 4, men som sagt er det kun en sejr som tæller… Vores serie 6 hold spiller også lørdag hjemme i Gassum.

Lørdag aften står den på afslutningsfest for hele seniorafdelingen, her er der tilmeldt imponerende 41 spiller, træner og ledere.

Til slut vil jeg takke alle som har støttet holdt og hele seniorafdelingen gennem hele foråret, det er dejligt at se så mange møde frem til vores kampe både ude og hjemme. Vi håber at se jer alle igen efter sommerferien.

Stemmerne gik til Tobias som fik 13 stemmer, fighteren gik til Gaffel.