Sommeren er snart over os, hvilket betyder at flere og flere vælger de indendørs idrætsaktiviteter fra, fordi de hellere vi ud i sommerluften. Derfor afprøver Purhus Idrætsforening nye udendørs aktiviteter, med fokus på motion og lysten til at komme ud i det fri.

For seniorerne er startet et gå-hold hver fredag formiddag kl 9.00. Gå-holdet har afgang fra træningshuset i Asferg, men har også opsamlingssteder på ruten, hvor flere seniorer kan støde til. Holdets rute vurderes fra gang tilgang ift. hvor langt de enkelte deltager gerne vil gå. Efter den ønskede rute er gennemført afsluttes dagen med socialt samvær, rundstykker og kaffe.

Til de øvrige gåturs-elskere er der arrangeret gåture til Asferg Mose hver mandag eftermiddag kl. 17.00. Turen er 5 kilometer lang, og er vurderet til at tage en time til halvanden alt efter tempoet. Turen er for alle som har lyst, og også hunde er velkommen.

Det sidste tiltag er for de fitness-glade. Det er et nyt fitness hold hvor træningen foregår i den friske luft på arealerne omkring træningshuset. Træning består af skiftende intervaller af konditionstræning og styrketræning, hvor pulsen kommer op og deltagerne får sved på panden. Holdet er inkluderet i PIF fitness holdtræningsabonnement og ligger hver mandag og onsdag kl. 18.30-19.30 fra 1. juni.