I år i skolernes vinterferie afholdt Purhus IF to dage med aktivitet. Den ene var for børn fra 0. klasse, som fredag kunne komme i legeland i træningshuset i Asferg. Den anden en seniordag, for alle seniorer i og omkring Asferg.

Legelandet skabet glæde fra top til tå
For første gang afprøvede foreningen at afholde legeland, hvor rutinerede gymnastikinstruktører stod for underholdningen. Med et stort tårn ud i springgraven og hallen fyldt med skum redskaber, var der dømt lege til den store guldmedalje. 30 børn fordelt fra 0. til 6. klasse besøgte legelandet. Der blev sprunget salto, bygget med skumredskaber og afprøvet grænser, imens forældre og bedsteforældre tog en kop kaffe og slappede lidt af. Alt i alt havde både store som små en fantastisk dag og Purhus IF arbejder nu på at denne succes skal gentages.

12736703_943109542440285_1988246041_o  hj 1

Seniordag med udviklingssnak
En anden nyhed i Purhus IF fik ligeledes sin debut i vinterferien. Efter en opvarmning af både knæ, arme og skuldre med sjove elastikredskaber som Gymsticks blev seniordagen skudt godt i gang. Hovedformålet med dagen var at præsentere de fremmødte for spillet Bowles, som er en blanding mellem petanque og bowling, men også en snak om udvikling af senior idræt i foreningen var på dagsorden. Deltagerne fik hurtigt smag for spillet og var næsten ikke til at stoppe da klokken lød ”Kaffetid”.
Henover kaffen og den indkøbte kage til lejligheden var det tid til at snakke udvikling. Purhus IF har længe ønsket at starte en senior aktivitet i træningshuset i Asferg, og dette var en oplagt mulighed for at høre deltagernes forslag. Der var hurtigt enighed om, at Bowles kunne være et hit til den indendørs sæson i efteråret. Foreningen har derfor taget forslaget til sig, og arbejder på at det bliver muligt.

hj 3  hj 4