Resumé af bordtennis sæsonen 2015/16

Bordtennis sæsonen lakker nu mod enden og her er et lille resumé over sæsonens resultater.
Vi har i sæsonen været ca. 30 spillere og har haft 7 hold med i de løbende turneringer.
Det har været en rigtig god sæson med god tilslutning til de ugentlige spilleaftener. Vi kunne dog godt være flere ungdomsspillere. Der har været en lille nedgang i medlemstal i denne gruppe

Ungdom
Turneringerne er delt i 2 halvdele med ombrydning af rækkerne efter 1. halvdel.
Vi har haft 2 hold med i første halvdel og 3 hold i sidste halvdel af sæsonen. Drenge 3 og junior 2 i første halvdel og i anden halvdel også yngre drenge 3. I første halvdel vandt drengen 3 suverænt deres pulje og kvalificerede sig til de jyske holdmesterskaber. Juniorholdet sluttede som nr. 2 i deres pulje og kvalificerede sig ligeledes. Efter nogle meget jævnbyrdige og spændende kampe endte drengeholdet som nr. 5 i Jylland. Juniorerne gjorde det endnu bedre, idet de nåede helt til finalen, som de dog tabte og dermed endte som nr. 2.
I anden halvdel vandt drenge 3 igen suverænt deres pulje og kvalificerede sig igen til JM for hold. Igen gjorde drengene det fantastisk og sluttede som nr. 3
Juniorerne sluttede som nr. 4 i deres pulje og gik ikke videre
Yngre drenge sluttede som nr. 3 i deres indledende pulje, og gik heller ikke videre.

Senior
I den indeværende sæsons første halvdel har vi haft 4 seniorhold
2 serie 3 hold
1 serie 4 hold
1 serie 5 hold.

Turneringerne er også her opdelt i 2 halvdele med op- og nedrykning efter hver halvdel.
Hos seniorerne vandt vores 1. hold puljen og rykkede op i serie 2. Hold 2 i serie 3 og hold 4 i serie 5 forblev i deres rækker og hold 3 rykkede op i serie 3.
I 2. turneringsrunde havde vi således 1 serie 2 hold – 2 serie 3 hold og 1 serie 5 hold. Det betød også af der var skarpere konkurrence men de forskellige hold har klaret sig udmærket. Serie 2 endte på en 3. plads. Serie 3.1 blev nr. 4 med samme pointantal som nr. 3.
Serie 3.2 var matchet hårdt og sluttede uden point og endelig sluttede serie 5 som nr. 4

Regionsmesterskaber.
Til regionsmesterskaberne (den nordlige halvdel af Jylland) den 31. januar var vi repræsenteret af 16 spillere. Det blev en rigtig god dag for Purhus IF Bordtennis. Vi fik 7 medaljer med hjem – 5 af guld og 2 af sølv. Marcus Andersen – Kasper Precht – Dan Hvid – Iwan Høeg og Erik Bjerre blev regionsmestre og fik guld. Marcus Andersen og Ole Søby blev nr. 2 og fik sølvmedalje.

Landsmesterskaber
Den 1. – 3. april deltog 3 af vores medlemmer ved Landsmesterskaberne i Vejen. Dette blev også en rigtig god oplevelse for foreningen. Vi kom hjem med 7 medaljer.
Birgitte Bach vandt i både mix double og double sammen med en spiller fra en anden forening og fik guld og hun fik sølvmedalje i holdkamp sammen med 2 spillere fra Bjerregrav.
Marcus Andersen deltog i holdkamp sammen med 2 spillere fra Odder og sluttede på 3 pladsen og fik Bronzemedalje. I single vandt han B- finalen og fik guld.
Christian Larsen spillede ligeledes sammen med 2 spillere fra Odder i holdkamp, og også her blev det til en 3. plads. I singlerækken sluttede Christian på en 3. plads og fik også her bronze.
I doublerækkerne sluttede begge drenge på en 4. plads.