Lørdag d. 19.9.2015 kom PIF serie 2 på tavlen. Det skete på Asferg Arena da Helsted Fremad var på besøg, og det er nok et besøg de sent vil glemme, for de blev sendt tilbage til Randers med en lussing på intet mindre 5-1, efter en 1-0 føring til gæsterne. Det var meget tydeligt at Helsted ikke havde den mindste respekt for De konge blå, det blev tydeligt inden kampen, da gæsterne kom ud til opvarmningen 17 min. før kampstart.

Kampen startede ganske tæt, med et lille overtag til hjemmeholdet, dog var gæsterne farlige på deres angreb op i deres højre side. De største chancer tilkom da også PIF, men bolden ville desværre ikke ind over stregen og så gik det som det plejer, modstanderen bringer sig foran og unden at være alt for konge blå, var det noget ufortjent at hjemmeholdet kom bagud… Men drengene gav ikke op og blev ved med at tror på at vi kunne få point. Denne tro voksede endnu mere omkring den halve time, da vi først efter et fantastisk opspil hvor Helsted spillerne var omdannet til kegler udligner til 1-1 ved Vangsted, kort efter tager Graver over, han bringer os på 2-1 og nu var vi virkelig oven på. Kort inden pausen trykker gæsterne dog på og der måtte kæmpes det bedste vi havde lært for at holde føringen til pausen, men det lykkes og det var fuld fortjent.

I pausen snakker vi om at vi skal gå efter 3-1 målet i stedet for at stille os ned og forsvarer. 2 halvleg er da hellere ikke mere end lige sat i gang da Graver endnu en gang sparker bolden i kassen, nu så det for alvor ud til at vi skulle på tavlen. Herefter bølger spillet frem og tilbage. Helsted er farligst på deres lange indkast og det er da også efter et sådan at kampens ellers udemærket dommer peger på plette, straffe til gæsterne. Heldigvis lykkes det ikke Helsted spilleren at omsætte den store chance til mål. Graver er dog ikke færdig, han bringer De Konge Blå på 4-1, efter flot forarbejde af Kjeld som efter hårdt arbejde erobre bolden og spiller kort til Graver som kanonere bolden i kassen og så var den kamp afgjort. Pind ville dog ikke stå tilbage for de unge og på bedste Beckham vis sparker han bolden over gæsternes målmand fra midten af banen. Nu skulle de sidste minutter bare gå, så spillerne fortjent kunne få lov at juble over de 3 point. Det var 3 dejlige point som spillerne virkelig har fortjent, for de har virkelig kæmpet hårdt og spillet flot, desværre har det flotte spil tidligere ikke kastet point af sig, men nu kom de endelig og så over Helsted… Nu er det vigtigt at vi holder skruen i vandet, for 3 point mere lørdag i Langaa vil virkelig give luft under vingerne og en redning vil ikke være så langt væk som for bare en uge siden…

Kampensspiller blev meget fortjens Graver og lige så fortjent blev Kjeld kampens fighter.