Plan E lykkedes næsten.

28 0–1 Peter Karmark (Dame Peter)                                            Stemmer:         Mikkel V. Olesen (VO)

33 0–2 Alex Olsen (Cykel Alex)                                                       Fighter:             Nicolaj Rasmussen (Buur)

46 1-2

50 2-2 (straffe)

75 3-2

Efter en lang optakt med nytårsappel d.1februar var det endelig tid til at serie 5 skulle spille deres første serie kamp om point. Kampen var mod B65 som på forhånd må siges at være en klar opryknings favorit. De har taget turen fra serie 2 ned i serie 5 og satser alt på at komme tilbage i de bedre serie rækker.

Vi har i seniorrækkerne fået en flot tilgang af unge håbefulde spillere med masser af mod på livet som seniorspiller i Purhus IF. Det er resulterede i at truppen på 23mand skulle skæres ned til 14 mand som skulle starte årets første kamp. Med 4 afbud på målmandsposten var vi allerede ved Plan E inden kampstart. Thomsen den altid heroiske fyr på 165cm skulle vogte buret. Han skulle hjælpes af 4 fyre i forsvaret, alle over 190cm og i folkemunde kaldet 8meter muren. Kampen startede ganske fornuftigt for De Kongeblå med stor stabilitet i forsvaret og Plan E så ud til at lykkedes. Men efter 12min spil måtte vi skifte målmand da Thomsen kom godt ud af målet men bliver uheldigt ramt i hovedet og får en flænge der hindrede ham i at fuldføre kampen. Plan F måtte i scene i form at den sindige nordjyde Brian stork på kassen.

Halvlegen forsætter som den startede med en kontrolleret indsats af De kongeblå der stod glimrende defensivt og viser tænder i omstillingerne. Og efter 33min. vi kunne notere os en 2-0 føring efter en flot arbejdsindsats af de offensive og en tro på at chancen nok skulle komme.  Der kommer dog endnu en mavepuster lige inden pausen, da den ene ¼ af 8meter muren måtte lade sig udskifte med en dybflænge i baghovedet. Plan G måtte effektueres, en kant som back.
2. halvleg blev en lidt rodet affære hvor B65 kom bedre med i spillet og presser på for mål og som resultatet viser får de 3 af slagsen. Om det var den stride modvind eller de desværre nødvendige udskiftninger i vores bagerste gemakker må vi lade stå hen i det uvisse. En ting står dog klart efter kampen, der blev kæmpet af alle mand og med 4 skud på træværket kunne det nemt have været et helt andet resultat og slet ikke ufortjent hvis De Kongeblå havde fået point med fra Vindbylund Stadion.

Vi ser frem til næste udfordring mod Assens IF tirsdag d. 22april på Assens Stadion.