Kære alle i Purhus IF

 

Det var en stor fornøjelse, at være indbudt til Sportsfest 2016 i Arena Randers lørdag aften d. 28. januar.

PIF var nomineret til to priser; Initiativprisen og Klubpokalen – og derudover blev PIF hyldet som vinder af DM i Foreningsudvikling.

Jeg vil gerne indrømme, at det var en aften som jeg har set frem til med stor glæde og spænding  – det er stort i min verden, at vi som idrætsforening var nomineret til to titler.

 

Da den første pris blev annonceret og vinderen blev PIF var det en kæmpe glæde som løb gennem kroppen – yes !! – super, at se Hans og Nikoline på vej mod scenen for at tage imod titlen.

 

Da det så senere blev tid for annonceringen af Klubpokalen og PIF endnu engang blev udråbt som vinder – ja, så kunne det faktisk ikke blive en større følelse af glæde. Turen op til scenen står stadig super klart i min hukommelse.

 

At PIF tog begge priser står for mig som en fantastisk blåstempling af hele det arbejde som alle jer frivillige i PIF har ydet gennem de seneste år. Det er jeres fortjeneste, at vi kunne vinde begge priser – kæmpe TILLYKKE !!!

 

Der bliver hver dag lagt et kæmpe stort stykke arbejdet i PIF – alle opgaver som løses – store som små har alle stor betydning for at vi kan udvikles og trives i foreningen.

 

Mit håb for fremtiden er, at endnu flere får lyst til at være en del af foreningen  – enten som udøver eller frivillige en af mange former – alle fortjener dette sus !

 

STORT TILLYKKE TIL ALLE I PURHUS IF

 

Jens Larsen

Formand