Fotoet  :  T.v. Ole Søby – t.h. Iwan Hoeg, der slår et forhånds-kontra-slag

I denne vinter har der også været fuld fart på i bordtennis i Purhus I.F.`s bordtennisafdeling. Hver tirsdag aften har ca. 20 mænd og 1 kvinde trænet flittigt i aktivitets-huset i Gassum. De måtte kæmpe om de 7 bordtennisborde. Spillerne har deltaget i diverse stævner, men vigtigst er holdturneringerne, hvor 5 hold har deltaget i JBTU/DGI`s fælles holdturnering. Dermed er Purhus blandt de 10 største bordtennisklubber i hele Jylland.
 
Den helt store overraskelse i år har været 3. holdet bestående af Ole Søby og Iwan Hoeg og John Herlev, som har spillet sammen i mange år. Men de har “stået i skyggen af” de 2 ældgamle koryfæer Ejnar Jespersen og Ole “Baghånd” Balslev, – og de 2 unge talenter Tobias Brøndum og Simon Jespersen. Men i året er Søby og Iwan og John overraskende slået igennem og haft en fantastisk god sæson. I efteråret vandt de suverænt serie 4-puljen. Så i januar røg de op i serie 3, og her fik de sensationelt en flot 2. plads i deres pulje.. Søby fik en 6. plads, Iwan 8. plads og John 9. plads på puljens rangliste ud af 24 spillere. 
 
Så nu har dette hold “overhalet” klubbens 2. hold, som “kun” blev nr. 3 i deres pulje. Dette hold består af Kasper Precht, Ole Baghånd og Morten Munck, med Ejnar Jespersen og Erik Bjerre som dygtige reserver.
4. holdet med Birgitte Bach, Ruben Larsen, Henning Græsholm og Erik Jespersen blev nr. 3 i serie 5.
Purhus har fået tilgang af 3 18-årige nybegyndere, som frygtløst straks lavede et hold til holdturneringen. Klubben forventer sig meget af disse unge spillere i fremtiden. Det er Frederik Schumann, Albian Kaqiu og Jacob Jensen.
Purhus 1. hold har fået tilgang af Lars Garsdal fra Hobro. I foråret vandt holdet, der desuden består af Simon Jespersen og Claus Nørgård ( og Tobias Brøndum, som p.t. bor i Tyskland ) deres serie 2 pulje, – og de skal nu spille om det Jyske Mesterskab for serie 2 hold.
 
Desværre har Purhus kun 6 børnespillere. Hans Mikkelstrup er chef-træner. Til efteråret vil man endnu en gang prøve at trække flere drenge og piger til bordtennis, bl. a. fra Spentrup. I forvejen har Purhus spillere fra Gassum, Asferg, Randers, Hobro, Hadsund, Gjerlev, Ø. Tørslev og Dalbyover. Så der er fin geografisk spredning.