Søndag d. 17.5.15. kl. 15.30 stod den på topopgør i serie 3 på Hobro stadion, eller på bjerget, da stadion var lukket af en ligegyldig superligakamp. Det var 2 hold som ligger med i den sjove ende af rækken og det vindene hold ville skabe et mindre hul til det tabende hold og Randers Freja som også spiller med i den ende af tabellen.

Lad det være sagt med et samme, det blev ikke den smukkeste kamp der er spillet i år, der var forholdene simpelthen for dårlige til, da der stod en kraftig vind på tværs af banen. Kampen var hele vejen igennem meget tæt og bølgede meget frem og tilbage uden det kom til de helt store chancer, dog havde hjemmeholdet en enkelt afslutning inden for rammen i de første 45 min. DE KONGE BLÅ blev ikke rigtig farlig og skabte ikke de store chancer, vi fik dog spillet bolden godt rundt, men mangelede overblik i vores opspil resulterede i at det løb lidt ud i sandet, så derfor gik holdene til pausen med 0-0.

I 2. halvleg var det som om Hobro kom bedre fra land og satte DE KONGE BLÅ lidt mere under pres, dog uden de blev rigtig farlig, og i den fase var der ingen tvivl om at Hobro jagtede de 3 point mere end PIF gjorde, og som i en rigtig superliga klub havde man flere bolde med ud til kampen, så hver gang der var skudt forbi må skulle der en ny kampbold til, sjovt nok var det kun i den ene side af banen disse bolde befandt sig. Som halvlegen skred frem aftog presset lidt og PIF kom nu også frem til chancer desvære lykkes det ikke at få den sparket ind. Kampens største chance fik hjemmeholdet efter en lille halv time af 2 halvleg, men heldigvis havde træneren taget handskerne med i dag og reddede forsøget. Bedste som alle havde indstillet sig på et uafgjort resultat fik DE KONGE BLÅ et hjørnespark og ud af det “KONGE” BLÅ dukkede Nielsen op og scorede fladt i det lange hjørne. Herefter pressede hjemmeholdet virkelig på for en udligning, men PIF red stormen af og tog 3 meget vigtige point med hjem. Det var på dagen et MEGET stærkt Hobro hold vi mødte, så det var virkelig et flot resultat af det unge PIF hold. Med resultatet bringer DE KONGE BLÅ sig alene i spidsen af serie 3. Holdet har nu 6 point ned til Hobro og Freja som dog mangler en indbyrdes kamp og 7 point ned til Valsgård som også har en kamp til gode.

Valsgård er det næste hold som gæster Asferg Arena, det gør de 2. pinsedag kl. 13.30, og det kræver en sejer til DE KONGE BLÅ hvis drømmen om oprykning skal leve. Derfor håber vi at alle som har tid og lyst vil komme og bakke DE KONGE BLÅ op. Carsten tænder som altid op i grillen.

Kampensspiller mod Hobro blev Nielsen & Benne, Fightren gik til Kjeldsen.

Vi ses 2. pinsedag kl. 13.30 på Asferg Arena.