Purhus Idrætsforening er midt i en fantastisk udvikling, hvor der er ændret en del på foreningen og den måde vi arbejder på. Foreningen er over de seneste år blevet udvidet med nye aktivitetstiltag og samarbejder, og der er blevet bygget bro til endnu flere. Undervejs har foreningen fået mere og mere fokus på at få spredt de gode budskaber til hele lokalområdet. Et fokus som har båret frugt både i antallet af frivillige og i medlemstallet.

Bestyrelsen har den seneste tid arbejdet på, at gøre det mere enkelt og overskueligt at være frivillig i foreningen, samt at blive frivillig i foreningen. Hver enkelt frivillig skal mærke, at de er værdsat og at bestyrelsen lytter til deres gode ideer. Dette har indtil nu resulteret i færre og mere effektive møder og vi har fået de unge mere med på banen. Gamle vaner er blevet revurderet og nye tiltag er blevet afprøvet – en udvikling som langtfra er færdig endnu.

Har du lyst til at være en del af denne udvikling og være med til at sætte dagsordenen for vores forenings fremtid – så har du nu snart chancen!

D. 24. februar holder Purhus Idrætsforening generalforsamling og da Britta efter 3 år i bestyrelsen har valgt at bruge sine kræfter andetsteds, så har du nu mulighed for at overtage hendes plads i bestyrelsen. Bestyrelsen består af et team på fem bestyrelsesmedlemmer samt to suppleanter, som tager sig af de overordnede foreningsbeslutninger.

Den nuværende bestyrelse fortæller:
Vi er en bestyrelse, som tager foreningens størrelse seriøs, og ved at udvikling kræver investering. Vi er samtidig fleksible og opmærksomme på, at et bestyrelsesarbejde sommetider kan mærkes som et fuldtidsjob – hvilket bestemt ikke er meningen. Vi sidder i bestyrelsen da vi brænder for foreningsarbejde, hele lokalområdet og dets fremtid. Vi ved, at vi bor i mindre landsbysamfund, hvor det er vigtigt vi står sammen og hjælper hinanden for at gøre disse landsbysamfund til de bedste i Danmark.

Kunne du tænke dig at vide mere om bestyrelsen, er formand Jens Larsen 40446516 klar til at tage en snak om bestyrelsesarbejdet.